ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευτυχώς τα σχολεία καταρρέουν νύχτα... (Pics)

Άλλο ένα ταβάνι γκρεμίστηκε

Αυτό το θέαμα αντίκρυσαν μαθητές και καθηγητές λυκείου στην Λευκωσία, το πρωί της Τρίτης. Πρόκειται για μεγάλα κομμάτια σοβά, τα οποία ξεκόλλησαν από το ταβάνι και κατέληξαν πάνω σε θρανίο, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Το περιστατικό συνέβη βράδυ και, για άλλη μια φορά, νιώθουμε ευγνώμονες που, από καθαρή τύχη, δεν υπήρξαν τραυματισμοί...


Καταγγελία για τραυματισμό ηλικιωμένης σε γηροκομείο


Σε σχέση με το θέμα, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, είπε ότι το εν λόγω κτίριο είχε περάσει από αντισεισμική αναβάθμιση πριν από μερικά χρόνια. Την ίδια ώρα, όμως, εξήγησε ότι το κτίριο του σχολείου είναι αρκετά παλιό και μετρά αρκετά χρόνια στην «πλάτη» του.


Μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος (Pics, Vid)


Παράλληλα, είπε ότι το πρόβλημα της διάβρωσης παρατηρείται και σε άλλες δύο αίθουσες του κτιρίου.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, αποκάλυψε ακόμα ένα περιστατικό σε σχολείο, όπου μεγάλα κομμάτια από το ταβάνι κατέρρευσαν σε ώρες εργάσιμες, ωστόσο συνέβη σε εξωτερικό χώρο, όταν τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στις τάξεις τους. Το περιστατικό αυτό δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, είπε ο κ. Φυλακτού, αλλά ενημερώθηκαν άμεσα εκείνοι που έπρεπε να ενημερωθούν.


Λευκωσία: Πέταξαν στον δρόμο ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα (Vid)


Το περιστατικό στο λύκειο σημειώνεται μόνο λίγες μέρες μετά την κατάρρευση της κατάρρευσης μέρους της οροφής στην εσωτερική είσοδο του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο. Ευτυχώς το περιστατικό έγινε νύχτα που το σχολείο ήταν άδειο και γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φύλιος Φυλακτού εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το συμβάν και έκανε λόγο για κακοτεχνίες, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα σχετικά νέο κτίριο, που εγκαινιάστηκε πριν από έξι χρόνια.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ είπε ότι εκτός από την κατάρρευση, το κτήριο πλημμύρισε.

Ευτυχώς, είπε ο κ. Φυλακτού, επειδή ήταν βράδυ δεν υπήρχε κανείς στο νηπιαγωγείο, γιατί διαφορετικά δεν αποκλείεται να σημειώνονταν τραυματισμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X