ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζουν οι δρόμοι της πρωτεύουσας - Πληροφορίες

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τροποποίηση της κυκλοφοριακής διαρρύθμισης στην οδό Στασικράτους, προχωρεί ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο Δήμος στην προσπάθειά του για τη βέλτιστη κυκλοφοριακή διαχείριση στο επηρεαζόμενο οδικό δίκτυο της οδού Στασικράτους, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των επηρεαζόμενων καταστηματαρχών και τις υποδείξεις της αστυνομίας, πληροφορεί το κοινό ότι από τις 22 Φεβρουαρίου 2019 και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας ως ακολούθως: Αλλαγή κατεύθυνσης μονοδρόμισης της οδού Στασικράτους (από Σπύρου Κυπριανού προς Στ. Κουμανούδη).


Τέλη κυκλοφορίας - Δείτε τις νέες χρεώσεις


Με αυτήν την αλλαγή θα εξυπηρετηθεί η προσωρινή λύση εισόδου /εξόδου των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης και στις φορτοεκφορτώσεις της περιοχής και συμπληρώνεται η προηγούμενη κυκλοφοριακή επίλυση.

Έχει εφαρμοστεί ήδη το τροποποιημένο πρόγραμμα των χρόνων σηματοδότησης στους τρεις επηρεαζόμενους φωτοελεγχόμενους κόμβους, (Διγενή Ακρίτα-Μακαρίου Γ’, Θεμιστοκλή Δέρβη- Φλωρίνης, Θεμιστοκλή Δέρβη – Στασικράτους) ενισχύοντας στα πλαίσια του δυνατού, τη διερχόμενη τροχαία κίνηση.

Στόχος του Δήμου Λευκωσίας είναι η λειτουργία των οδικών τμημάτων Μνασιάδου, προς το τέλος Απριλίου 2019 και στη συνέχεια Πριγκηπίσσης Ντε Τύρας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί καλυτέρα η περιοχή και θα εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό η υφιστάμενη κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X