ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ο καιρός - Πότε θα έχουμε βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και τα βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X