ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ο καιρός - Πότε αναμένονται βροχές

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, μετά το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, αρχικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά, μέχρι το μεσημέρι, γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται, κατά διαστήματα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν, κυρίως το μεσημέρι και μετά, μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και το Σάββατο, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X