ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει από αύριο ο καιρός

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς

µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί µέχρι το µεσηµέρι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανόν να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση