ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλαγή ώρας στα Κατεχόμενα! Ψάχνουν λύση νούσιμη και επιστημονική

Δεν υπάρχει κανόνας που λέει πως πρέπει να κάνουμε ό,τι γίνεται στην Τουρκία

Την αντίθεσή του στις προσταγές της Τουρκίας φαίνεται ότι είναι έτοιμος να εκφράσει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος αναζητεί λύσεις για την αλλαγή της ώρας. Όπως δήλωσε, κατά την επίσκεψή του και την συνάντηση με την «πρόεδρο» της «βουλής», Σιμπέλ Σιμπέρ, η επίλυση του θέματος θα πρέπει να γίνει με βάση επιστημονικά δεδομένα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης είπε πως αυτή είναι η αρχή μιας σειράς επισκέψεων που προγραμματίζει σε διάφορους «θεσμούς». Για το θέμα της ώρας ανέφερε ότι δεν πρέπει μόνο να το συζητεί μόνο η «κυβέρνηση» αλλά ζητήματα που αφορούν την κοινωνική ζωή το πιο σωστό είναι να βρίσκεται μια λύση νούσιμη και επιστημονική συζητώντας τα στη «βουλή». «Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι επειδή έτσι γίνονται τα πράγματα στην Τουρκία οπωσδήποτε θα πρέπει να γίνεται το ίδιο και σε μας».

Ο κ. Ακιντζί επισκέφθηκε και την ανακαινισμένη αίθουσα της ολομέλειας της «βουλής» λέγοντας πως στις επισκέψεις που θα κάνει με άλλους «θεσμούς» θα στοχεύουν στην πιο στενή σχέση και διεύρυνση του διαλόγου στην διαδικασία μπροστά μας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X