ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξανδρος Γ.: Ο Κύπριος που ακινητοποίησε παλικαρίσια ληστή στην Πάτρα (Pics, Vid)

Ο Λεμεσιανός που έγινε viral στην Ελλάδα για την ηρωική πράξη του

Σε μια ηρωική πράξη προέβη ο Κύπριος φοιτητής, ονόματι Αλέξανδρος, το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν έδρασε αστραπιαία, σε συνεργασία με έναν γείτονά του, εναντίον δύο ληστών, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην περιοχή που διαμένει, στην Πάτρα.

Ο ήχος της σπασμένης τζαμαρίας τους έθεσε σε κινητοποίηση, με τον Αλέξανδρο να ειδοποιεί άμεσα την Αστυνομία και στην συνέχεια να αναλαμβάνει δράση, με τον γείτονά του.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, «Εγώ ξύπνησα την Κυριακή το πρωί λίγο πριν τις επτά ακούγοντας έναν δυνατό ήχο, κάτι σαν σπάσιμο τζαμαρίας.. λίγο πιο κάτω στην οδό Καραϊσκάκη έχει μια μπυραρία και σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουν πιει και έχουν φασαρίες. Έτσι λοιπόν το αγνόησα… Μέσα όμως σε λίγα δευτερόλεπτα ακούω έναν ακόμα ήχο, σαν να πατούν τζάμια και παραξενεύτηκα. Βγήκα έξω και είδα δυο περίεργους τύπους με τον έναν να σκύβει, σαν κάτι να προσπαθεί να πιάσει, όπως το παρακολουθούσα, είχα το κινητό μαζί μου, το τράβηξα βίντεο. Όπως το τραβούσα το βίντεο αντιλήφθηκα ότι γίνεται ληστεία, έκλεισα το βίντεο και τηλεφώνησα αμέσως στο 100 και τους εξηγώ ότι γίνεται ληστεία στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή, όταν έκλεισα το τηλέφωνο βγήκε ένας πολίτης της πολυκατοικίας και του λέω πρόσεξε εκεί γιατί κάτι γίνεται. Φυσικά, και ο γείτονας είχε καταλάβει ότι κάτι γίνεται. Τότε ο ένας δράστης φορώντας σκούφο, έφυγε περπατώντας ενώ ο άλλος που ήταν τρυπωμένος μες στο μικρό άνοιγμα της γυάλινης πόρτας προσπαθούσε να βγει και κοβόταν στα χέρια και στον λαιμό τρέχανε τα αίματα. Όπως ήμασταν εκεί μαζί με τον γείτονα καταφέραμε και τον ακινητοποιήσαμε και εκείνος μας φώναζε να τον αφήσουμε και να μην τον ακουμπάμε... Εμείς τον κρατήσαμε και ευτυχώς μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ήρθε και η αστυνομία. Δυστυχώς ο άλλος ο δράστης ξέφυγε».

Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε ο Αλέξανδρος:

Ο Αλέξανδρος, που όπως αναφέραμε, είναι 26 ετών και μεταπτυχιακός φοιτητής στην Πάτρα, ενώ έχει πάρει το πτυχίο του από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X