ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αλαλούμ» ο καιρός: Νεφώσεις με 36 βαθμούς!

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια και τοπικά στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σύντοµα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο: θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Την Κυριακή αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X