ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, μετά τις ζέστες

Μας ταλαιπωρεί για μερικές μέρες ακόμα η σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, καθώς και σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, εκτός από τα δυτικά όπου αναμένεται να σημειώσει άνοδο. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη τουλάχιστον αρχικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X