ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος ξυλοδαρμός: Σοβαρή η κατάσταση του 29χρονου στο κελί 28χρονος

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι 29χρονος τουρίστας είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα γνάθου και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 29χρονος μεταφέρθηκε την ίδια μέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη της Αστυνομίας για εξακρίβωση των περιστάσεων κάτω από τις οποίες είχε τραυματιστεί ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι τo περασμένο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, αυτός είχε δεχτεί επίθεση από ομοεθνείς του στην επαρχία Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη, ενώ έφερε και φούσκωμα στην περιοχή των ματιών. Ο επί καθήκοντι ιατρός ιδιωτικής κλινικής που εξέτασε τον 29χρονο, όρισε στον ίδιο επανεξέταση της κατάστασης της υγείας του στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ωστόσο, κατά την επανεξέταση του 29χρονου, ιατρός της ιδιωτικής κλινικής διαπίστωσε ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και ότι αυτός είχε υποστεί κάταγμα γνάθου και αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 29χρονος φέρεται στις 11 Σεπτεμβρίου, να δέχτηκε επίθεση από ομοεθνείς του, στην επαρχία Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο 29χρονος στις 11 Σεπτεμβρίου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Ο 28χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για χρονική περίοδο έξι ημερών για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X