ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» το βράδυ ο καιρός - Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ κυρίως στα δυτικά και βόρεια αναμένεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά αργότερα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Ήταν να μην ανοίξει το στόμα της... τα X-files της Χρυσταλλούς!


 Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά το πρωί τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά σε αρκετές περιοχές ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα όμως, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι και τη Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X