ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» το απόγευμα ο καιρός

Βροχές, καταιγίδες και χαλαζόπτωση

Βροχές, καταιγίδες και χαλαζόπτωση, θα σημειωθούν σήμερα το απόγευμα στο εσωτερικό, νότια και ανατολικά της Κύπρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, Ματθαίος Παπαδάκης.

Πρόσθεσε ότι «το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση του καιρού, ο οποίος θα είναι κυρίως αίθριος και η αέρια μάζα που μας επηρεάζει υποχωρεί αργά το απόγευμα με βράδυ και σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να μας επηρεάζει».

Ο κ. Παπαδάκης είπε ότι σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 23 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας και στους 10 κατά τη διάρκεια της νύχτας, θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή.

Ανέφερε ότι από αύριο Τετάρτη «ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 26 βαθμούς, ενώ Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενη σκόνης στην ατμόσφαιρα, ο Μετεωρολογικός Λειτουργός είπε ότι «σκόνη θα υπάρχει από την Πέμπτη, η οποία ωστόσο θα είναι αραιή και θα βρίσκεται ψηλά στην ατμόσφαιρα».

«Η σκόνη δεν αναμένεται να μας επηρεάσει σημαντικά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για Πέμπτη και Παρασκευή», είπε, τέλος, ο κ. Παπαδάκης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X