ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγριεύει πολύ ο καιρός το απόγευμα της Πέμπτης

Τριήμερο με βροχές και καταιγίδες στο νησί

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι, 4
µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια, µε τα φαινόµενα να εξασθενούν προσωρινά νωρίς το απόγευµα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και αργότερα ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, και αργότερα µέτριοι 4 και τοπικά µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά ταραγµένη, ενώ αργότερα ταραγµένη θα καταστεί και τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από το βράδυ της Πέµπτης µέχρι και την Παρασκευή το πρωί αναµένονται τοπικά βροχές και καταιγίδες ενώ αργότερα τα φαινόµενα περιορίζονται σε έκταση και ένταση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Το Σαββάτο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση