ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγριεύει ο καιρός! Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι απόψε

Σφοδροί οι άνεμοι αύριο με κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά μέτριοι και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά αργότερα θα καταστούν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά στα προσήνεμα δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο, ενώ αργά το απόγευμα αναμένονται χιόνια σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, για καταστούν αργά το απόγευμα δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και τοπικά κυματώδης για να καταστεί αργότερα πολύ κυματώδης και στα προσήνεμα μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Αργότερα το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι τρικυμιώδης.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός. Στην περιοχή θα πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει το Σάββατο αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και την Κυριακή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X