ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» από τα μεσάνυχτα ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κυρίως από τα μεσάνυχτα και μετά, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια παράλια και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση, ενώ σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.


«Ο Σταύρος φώναζε για να μην βήξει, πονούσε πολύ τους πνεύμονές του» (Vids)


Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι και το απόγευμα, στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά παροδικά το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πότε έρχονται οι κάμερες στους δρόμους – Τι θα καταγράφουν


Το βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει γενικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα βόρεια και στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα δυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης αλλά στα δυτικά μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά και ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Γκάφα μεγατόνων! Πέθαναν Κύπριο παρουσιαστή (pics)


Την Κυριακή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται παροδικά με αυξημένη συννεφιά και τοπικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για μεμονωμένη καταιγίδα και στα ψηλότερα ορεινά παροδική χιονόπτωση.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X