ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια κόντρα με φόντο την υγεία (pics)

Ο Παμπορίδης τα χώνει στον Χριστοφίδη

Μετά τον χαμό του 10χρονου Σταύρου αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στον τομέα της υγείας.

Δηλώσεις και δημόσιες αντιπαραθέσεις είναι στο προσκήνιο.

Μια νέα κόντρα άνθησε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου ο οποίος εξέφρασε την ετοιμότητα του για διάλογο με τις συντεχνίες στη βάση των αιτημάτων της ΠΑΣΥΚΙ.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Οι Καθηγητές της Ιατρικής παραμένουν θεσμικά εκτός Νοσοκομείων. Γιατί πρώην και τέως υπουργοί στεκόντουσαν προσοχή απέναντι στις ορέξεις των συνδικαλιστικο-πατέρων. Πόσα παιδιά πρέπει να χάσουμε για να αναζητήσουμε την ποιότητα. Τζάμπα μάγκες! Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί! Η Βουλή;».

Ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, έσπευσε με καυστικό τρόπο να απαντήσει: «Κύριος υπαίτιος γι’ αυτό καθώς και της κατάστασης της Ιατρικής εσείς κ. Πρύτανη. Η αδιαφορία, υπεροψία και ελιτισμός που επιδείξατε με αφορισμούς έναντι του συνόλου των γιατρών του Δημοσίου μας έβαλε όλους σε περιπέτειες. Θα επανέλθω με στοιχεία, γιατί αντί να ντρέπεστε μιλάτε κιόλας».

Μάλιστα εν συνεχεία δήλωσε: «Για πέστε κ. Πρύτανη τι κάνατε εσείς για να δημιουργηθούν Πανεπιστημιακές Κλινικές; Εγώ έχω στοιχεία για το τι έκανα, με ποιούς συγκρούστηκα κ ποίοι με βοήθησαν να συντάξω το θεσμικό πλαίσιο κ τη νομοθεσία που ετοίμασα. Εσείς τι κάνατε πέραν του να ποζάρετε μόνο όπου είχε κάμερες;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X