ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια καταδίωξη! Χειροπέδες σε 46χρονο Κύπριο που οδηγούσε κλεμμένο όχημα

Το κυνηγητό ξεκίνησε από το Τσέρι και κατέληξε στον Αγ. Δομέτιο

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 46χρονου τα ξημερώματα στη Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγά κλοπιμαίο αυτοκίνητο.


Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, θεάθηκε να κινείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Περίπολα της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου γύρω στις 2.05π.μ., εντόπισαν το εν λόγω όχημα, στην περιοχή Τσερίου.


Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο, το οποίο στην πορεία του, υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων παραβάσεων, ενώ συγκρούστηκε και με υπηρεσιακό όχημα.


Τελικά, γύρω στις 2.30π.μ., το κλοπιμαίο όχημα, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, σε δρόμο στον Άγιο Δομέτιο, στην προσπάθειά του να διαφύγει και πάλι, συγκρούστηκε με περιπολικό της ΜΜΑΔ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.


Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 46χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Να σημειωθεί, ότι στην προσπάθεια τους να ανακόψουν το εν λόγω όχημα, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση και του υπηρεσιακού τους οπλισμού, ρίχνοντας τρεις πυροβολισμούς.


Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος, ανήκει σε εταιρεία και είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, το όχημα είχε κλαπεί λίγο προηγουμένως, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία, με τα κλειδιά στη μηχανή.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας και η Τροχαία Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X