ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγόρασε καπνούς από τα κατεχόμενα και θα το πληρώσει ακριβά

Τράπηκε σε φυγή όταν του έκαναν σήμα και εντοπίστηκε αργότερα

Πρόστιμο ύψους 6,5 χιλιάδων ευρώ, επέβαλε σήμερα το Τμήμα Τελωνείων του αεροδρομίου Λάρνακας, σε Βούλγαρο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.15 σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου πολυτελείας να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Μετά από ενημέρωση, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν το όχημα να είναι σταθμευμένο έξω από περίπτερο στη Λεωφόρο Μακαρίου, με τον οδηγό να κάθεται εντός του αυτοκινήτου. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είναι Βούλγαρος από την Αθηένου, ο οποίος είναι διαχειριστής περιπτέρου στη Λάρνακα.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, οι αστυνομικοί εντόπισαν 41 κούτες τσιγάρα και 107 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού μάρκας Old Holborn. Ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τα καπνικά προϊόντα από διάφορα πρόσωπα στα κατεχόμενα. Η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνα τόσο στην οικία του στην Αθηένου όσο και στο περίπτερο που διαθέτει στη Λάρνακα χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε επιλήψιμο.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων για καταστροφή.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων του αεροδρομίου Λάρνακας και εναντίον του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 6,5 χιλιάδων ευρώ.

Το αυτοκίνητο του κρατήθηκε στο Τελωνείο του αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τη διευθέτηση της οικονομικής οφειλής του υπόπτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X