ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγιος Βασίλης ο Περδίκης!

Μοίρασε δώρα στο παιδοογκολογικό του Μακάρειου

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Μακάρειο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, ντυμένος πράσινος Άης Βασίλης, μοίρασε δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό.

Οι Οικολόγοι δώρισαν επίσης στο Μακάρειο νοσοκομείο "χαρούμενους πίνακες" για να τοποθετηθούν στους χώρους του νοσοκομείου ώστε να κάνουν τον χώρο περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά.

Την αντιπροσωπεία των Οικολόγων υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μακαρείου Νοσοκομείου Ανδρέας Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου καλωσορίζοντας στον «Άη Βασίλη» και τη συνοδεία του είπε πως αποτελεί μεγάλη τιμή η επίσκεψη τους παραμονές των γιορτών.


Ανανέωση αδειών κυκλοφορίας - Όσα πρέπει να γνωρίζετε


Χαιρόμαστε που είναι εδώ για να δώσουν δώρα στα παιδιά και να μοιράσουν χαρά και ευτυχία, είπε προσθέτοντας ότι η επίσκεψη συνιστά επίσης ένδειξη συμπαράστασης στο έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο.

Παραλαμβάνοντας τους πίνακες, ο κ. Νοεφύτου εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι εκτός από τα καθιερωμένα δωράκια προς τα παιδιά οι Οικολόγοι δώρισαν και τους πίνακες που θα μείνουν στο νοσοκομείο.


Υπόθεση Δημοτικού Γραμματέα:«Ήμουν μιτσιά, επειδή φοβόμουν δεν πήγα»


Έκανε επίσης εισήγηση όπως η θεσμοθετημένη πλέον επίσκεψη των Οικολόγων στο Μακάρειο, εστιάζει κάθε χρονιά σε μια θεματική. Περαιτέρω εισηγήθηκε όπως του χρόνου επιλεγεί ως θεματική ο μητρικός θηλασμός, που πρέπει να προαχθεί ως ωφέλιμη λειτουργία προς το βρέφος, τη μητέρα και την ίδια την κοινωνία.

Η αντιπροσωπεία των Οικολόγων ενημερώθηκε επίσης ότι άρχισαν οι διαδικασίες εκπαίδευσης του προσωπικού του νοσοκομείου και αναμένεται ότι σε μία διετία να διαπιστευτεί ως νοσοκομείο φιλικό προς το βρέφος.

Η Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Αφροδίτη Αυγουστίνου - Χριστινάκη ανέφερε ότι η αντιπροσωπεία των Οικολόγων πήγε στο Μακάρειο με τον πράσινο Άγιο Βασίλη για να δώσουν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό τμήμα, προσφέροντας λίγη χαρά αυτές τις ημέρες που τα παιδάκια δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στα σπίτια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X