ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα: Τον «σάπισαν» στο ξύλο και «ανέβασαν» το βίντεο στο Instagram - 3 συλλήψεις

Πέντε πρόσωπα ξυλοκόπησαν νεαρό και το βίντεο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να φθάσει η υπόθεση στην Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε σήμερα την κράτηση για δυο μέρες τριών προσώπων τα οποία είναι ύποπτα σε υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και των οποίων η σύλληψη έγινε χτες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 29 Αυγούστου αναρτήθηκε στο INSTAGRAM βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων που απέσπασε σημαντικό αριθμό προβολών και στο οποίο φαίνονται πέντε τουλάχιστον πρόσωπα να κτυπούν βίαια ένα άγνωστο νεαρό άτομο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία ότι το επεισόδια έγινε στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Νάπα στις 27 περασμένου Αυγούστου και σ’ αυτό ενέχονται ένας 28χρονος από τη Ρουμανία, ένας 25χρονος από τη Λευκωσία, ένας 47χρονος από τη Λάρνακα, ένας 27χρονος από το Λιοπέτρι και ένας 47χρονος κάτοικος Αγίας Νάπας.

Οι δυο τελευταίοι συνελήφθησαν χτες το απόγευμα και τα σήμερα τα ξημερώματα ο 28χρονος Ρουμάνος οι οποίοι και θα παραμείνουν υπό διήμερη κράτηση.

Νωρίτερα

Πέντε πρόσωπα ξυλοκόπησαν νεαρό και το βίντεο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να φθάσει η υπόθεση στην Αστυνομία, που συνέλαβε τρία πρόσωπα και ερευνά την υπόθεση περαιτέρω.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Αυγούστου αναρτήθηκε στο INSTAGRAM βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων που απέσπασε σημαντικό αριθμό προβολών και στο οποίο φαίνονται πέντε τουλάχιστον πρόσωπα να κτυπούν βίαια ένα άγνωστο νεαρό άτομο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία ότι το επεισόδιο έγινε στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Νάπα στις 27 περασμένου Αυγούστου και σ’ αυτό ενέχονται ένας 28χρονος από τη Ρουμανία, ένας 25χρονος από τη Λευκωσία, ένας 47χρονος από τη Λάρνακα, ένας 27χρονος από το Λιοπέτρι και ένας 47χρονος κάτοικος Αγίας Νάπας.

Οι δύο τελευταίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και σήμερα τα ξημερώματα ο 28χρονος Ρουμάνος.

Και οι τρεις αναμένεται αργότερα σήμερα να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου προκειμένου να εξασφαλιστούν διατάγματα προσωποκράτησης τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X