ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα: Πέμπτο κατάστημα επηρεάστηκε από τη πυρκαγιά

Ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Πέμπτο κατάστημα με είδη ρουχισμού επηρεάστηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κομμωτήριο στη Λεωφόρο Νησί, στην Αγία Νάπα, και επεκτάθηκε σε διπλανά υποστατικά με αποτέλεσμα να υποστούν εκτεταμένες ζημιές.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «μετά το πέρας των εξετάσεων που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε ζημιά στο εμπόρευμα και πέμπτου παρακείμενου καταστήματος. Το κομμωτήριο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τρία καταστήματα με είδη ένδυσης, σουβενίρ και πώλησης παγωτών, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από τη φωτιά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν εντοπίστηκαν σημεία ή ενδείξεις που να υποδηλούν κακόβουλη ενέργεια, ενώ περισυνελέγησαν τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Σημειώνεται ότι το κομμωτήριο δεν καλύπτεται από ασφάλεια, ενώ τα άλλα τέσσερα καταστήματα διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη.

Οσον αφορά τις ζημιές που υπέστησαν τα πέντε καταστήματα, η Αστυνομία αναμένει τους τελικούς υπολογισμούς των εμπειρογνωμόνων, ενώ οι ιδιοκτήτες των υποστατικών κάνουν λόγο για ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X