ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα: Ο σωλήνας ήταν γεμάτος ναρκωτικά

Η ΥΚΑΝ τον παρακολουθούσε και τον έπιασε στα πράσα

Δύο αλλοδαποί, 30 και 28 χρόνων συνελήφθηκαν ως ύποπτοι για κατοχή κάνναβης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, υπό παρακολούθηση αλλοδαπό ηλικίας 30 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 30χρονος θεάθηκε να παίρνει κάτι από ένα σωλήνα που ήταν δίπλα του στο σημείο όπου βρισκόταν και να το δίνει σε άλλο άτομο.

Διαβάστε, επίσης: Πήγε να ανοίξει λογαριασμό και κατέληξε με χειροπέδες

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τον 30χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του σωλήνα, μια κάλτσα, που περιείχε 12 νάιλον σακουλάκια με πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 12 περίπου γραμμαρίων.

Εντοπίστηκαν επίσης έξι άλλα νάιλον σακουλάκια που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 4 περίπου γραμμαρίων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακόμα μια σύλληψη για ναρκωτικά

Σε δεύτερη περίπτωση τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ανέκοψαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα αλλοδαπό ηλικίας 28 ετών.

Κατά την ανακοπή του ο 28χρονος έριξε στο έδαφος ένα πακέτο τσιγάρων και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Διαβάστε, επίσης: Βρετανός βετεράνος στρατιώτης: Είναι γελοίο να ζητούν αποζημιώσεις οι Κύπριοι

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, παρέλαβαν το πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε 10 νάιλον σακουλάκια με άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 7 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ διερευνά τις δύο υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X