ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Greek Cinema: Αφιέρωμα Οκτωβρίου στη Μέλπω Ζαρόκωστα

Τον Οκτώβριο, ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αξιόλογη ηθοποιό και συγγραφέα του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα, με μια ταινία της κάθε Δευτέρα βράδυ στο Greek Cinema

Τον Οκτώβριο, ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αξιόλογη ηθοποιό και συγγραφέα του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα, με μια ταινία της κάθε Δευτέρα βράδυ στο Greek Cinema, το κανάλι του Ελληνικού κινηματογράφου (Cablenet & Cytavision).  

 Το Ξύλο Βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)

Σ' ένα ιδιωτικό κολέγιο, τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα της υψηλής κοινωνίας κάνουν δύσκολη τη ζωή των καθηγητών τους. Κωμωδία με τους Μέλπω Ζαρόκωστα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Χρήστος Τσαγανέα. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος (Δευτέρα 2/10, 22:00)

 Όλγα Αγάπη Mου (1968)

Ένας πολιτικός μηχανικός παντρεύεται την πλούσια αγαπημένη του παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Ο άμετρος εγωισμός του και η μεγάλη του περηφάνια τον κάνουν να μη δεχθεί την οικονομική βοήθεια της γυναίκας του. Δραματική ταινία με τους Μέλπω Ζαρόκωστα, Ζωή Λάσκαρη, Φαίδων Γεωργίτση, Ανδρέα Μπάρκουλη. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης (Δευτέρα 9/10, 22:00)

 Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε (1966)

Όταν ένας ώριμος άνδρας, μετά από είκοσι χρόνια γάμου, παρασύρεται από μια χαριτωμένη μπαλαρίνα, η γυναίκα του αποφασίζει να τον ξανακερδίσει. Κωμωδία με τους Μέλπω Ζαρόκωστα, Μαίρη Αρώνη, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιάννη Βογιατζή. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Νικολαΐδης (Δευτέρα 16/10, 22:00)

 Η Βίλα των Οργίων (1964)

Ένας μεγαλοαστός πολιτευτής παγιδεύεται από κάποιον υπάλληλό του σε μια βίλα όπου συνευρίσκονται ερωτικά παράνομα ζευγάρια. Κωμωδία με τους Μέλπω Ζαρόκωστα, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Κάκια Αναλυτή, Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος (Δευτέρα 23/10, 22:00)

 Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια (1967)

Ένας νεανίζων πενηντάρης, με αδυναμία στις νεαρές κοπέλες, παρασύρεται από μια 20χρονη και τη μητέρα της, που με τη συνδρομή ενός παλιού του φίλου, μικροαπατεώνα, σχεδιάζουν να του φάνε την περιουσία. Κωμωδία με τους Μέλπω Ζαρόκωστα, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μπέτυ Αρβανίτη, Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος (Δευτέρα 30/10, 22:00)

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση