ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X