ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα: ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα µεµονωµένων, κυρίως ελαφρών, βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε: ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ τις αυγινές ώρες αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη: τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη: θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα, ενώ αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X