ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι την Τετάρτη

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ορεινά και γύρω στους 10 στα παράλια.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από αργά το βράδυ και αρχικά την Τρίτη, αυξημένες μέσες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως, βροχές.

Το απόγευμα της Τρίτης και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά το τριήμερο.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X