ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου

«Audit Challenges and Dilemmas»

Ο Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Cyprus Internal Audit Forum τον Μάϊο του 2017, επιστρέφει με το 3ο συνέδριο στη σειρά, με τίτλο: «Audit Challenges and Dilemmas», την Πέμπτη 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, μέσω των παρουσιάσεών τους, θα ασχοληθούν μεταξύ άλλων, με το νέο πρόσωπο του Εσωτερικού Ελέγχου στην Ευρώπη, τον ρόλο των αναλυτών σήμερα, τα διλήμματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας του ελέγχου, τις νέες προσδοκίες που αφορούν τον τομέα, την σωστή επικοινωνία στον εσωτερικό έλεγχο, κ.ά.

Κύριος ομιλητής στο Συνέδριο θα είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA) κ. Farid Aractingi, ενώ άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) κ. Nick Parker, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΙΑ Global) κ. Karem Obeid, ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών του Ισραήλ (ΙΙΑ Israel) κ. Doron Rozenblum, o Business Consulting Services Director της Logicom Solution, κ. Χρυσόστομος Κρηδιώτης, ο Πρόεδρος του Internal Audit Panel του ICAEW κ. Martyn Scrivens, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου κ. Ονησίφορος Ονησιφόρου.

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν επαγγελματίες Εσωτερικοί Ελεγκτές, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, ιδιαίτερα των Επιτροπών Ελέγχου, καθώς και διευθυντικά στελέχη τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα. Οι παρουσιάσεις των ομιλητών του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα.

Ο Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου ιδρύθηκε το 1998 και μετρά σήμερα πέραν των 550 εγγεγραμμένων μελών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας. Είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΙΑ Global).

Μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες καλώντας στα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 22 68 08 68 ή να μέσω της ιστοσελίδας του Συνδέσμου www.iiacyprus.org.cy.  

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X