ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος απόψε ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη κυρίως σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να τραπούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και αργότερα στα νότια παράλια, μέχρι ταραγμένη στα βόρεια και ταραγμένη στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: αρχικά, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ προοδευτικά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να τραπούν σύντομα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, την Δευτέρα και την Τρίτη: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Τρίτη κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X