ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

20χρονος και ανήλικοι με ναρκωτικά τραυμάτισαν Αστυνομικό

Συνελήφθη ο πρώτος, κατέθεσαν ενώπιον των γονέων τους οι άλλοι τρεις

Στη σύλληψη του 20χρονου που καταζητείτο από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) για την υπόθεση ναρκωτικών με την εμπλοκή ανηλίκων, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 20χρονος που είχε καταφέρει να διαφύγει, εντοπίστηκε την Κυριακή στις 18:40, συνελήφθη και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει σχετίζονται με παράνομη κατοχή ναρκωτικών τάξεως Β’, επίθεση εναντίων Αστυνομικών με πρόκληση πραγματική σωματικής βλάβης και παρεμπόδιση Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής είχαν εντοπιστεί έξω από περίπτερο στην Πάφο τέσσερα πρόσωπα, ένας ηλικίας 15, δύο ηλικίας 16 ετών και ένας 20 ετών. Στην κατοχή του ενός εκ των 16χρόνων εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης και στον άλλο 16χρονο ένας σπαστήρας.

Σε έρευνα που έγινε, ο 20χρονος πρόβαλε αντίσταση ρίχνοντας στο έδαφος το μέλος της ΥΚΑΝ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Τα στοιχεία του 20χρονου είχαν τοποθετηθεί στο stop list.

Διαβάστε, επίσης: Νυχτοβάτες έκαναν στάχτη νηπιαγωγείο

Τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα - οι δύο 16χρονοι και ο 15χρονος - έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία ενώπιον των γονιών τους.

Τα τεκμήρια στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ενώ ο 15χρονος και ένας από τους 16χρονους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Ο δεύτερος 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Σημειώνεται πως ο Αστυνομικός υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς και εκδορές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X