ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ψηλή θερμοκρασία και ενισχυμένοι άνεμοι

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη η οποία σταδιακά αναμένεται να κινηθεί ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα ανατολικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X