ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

16χρονος ο "τσαντάκιας" της Λεμεσού-Τον συνέλαβε η Αστυνομία

Άρπαξε τις τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες

Χειροπέδες σε 16χρονο φόρεσε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι το πρόσωπο επέβαινε σε μοτοσικλέτα και σε δυο περιπτώσεις άρπαξε τις τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, γυναίκα που μετέβαινε για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό ίδρυμα, που βρίσκεται επί της οδού Ευγενίου Βουλγάρεως, στα Κάτω Πολεμίδια, έπεσε θύμα ληστείας από νεαρό πρόσωπο που επέβαινε μοτοσικλέτας.

Μετά από αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία εντόπισε τον 16χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παραπονούμενη ως το πρόσωπο που της άρπαξε τη τσάντα, στην οποίαν υπήρχαν 3 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά. Η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή του νεαρού χρηματικό ποσό 2,500 ευρώ.

Ανακρινόμενος ο 16χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία, παραδέχθηκε ενοχή τόσο για τη σημερινή ληστεία αλλά και για αυτήν που σημειώθηκε χθες, κατά την οποία ο δράστης άρπαξε την τσάντα από πεζή γυναίκα, την οποία μάλιστα έριξε στο έδαφος, τραυματίζοντας την ελαφριά.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, εναντίον του 16χρονου, που αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, διερευνάται το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε άλλες πέντε παρόμοιες υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X