ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

1434 - Το τηλέφωνο του Δημοσίου για εξυπηρέτηση πολιτών

Θα μπει άραγε ένα τέλος στις αναπάντητες;

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, έχει αρχίσει η λειτουργία Κέντρου Τηλε-εξυπηρέτησης (ΚΤΕ) για όλη τη Δημόσια Υπηρεσία.

Το ΚΤΕ θα τυγχάνει λειτουργίας από Ανάδοχο μέσω του κεντρικού τετραψήφιου αριθμού 1434, με ωράριο από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ., επτά μέρες την εβδομάδα. Όταν ο πολίτης βρίσκεται στο εξωτερικό, μπορεί να καλεί τον αριθμό 00357 25961475. Το ΚΤΕ θα παρέχει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες στο κοινό:

Τηλεφωνική πληροφόρηση και πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emailqueue@ktegovcy.com) για τις διαδικασίες του Δημοσίου οι οποίες είναι αναρτημένες στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας (ΑΡΙΑΔΝΗ) και περιλαμβάνουν Γενικής Φύσεως Πληροφόρηση.

Τηλεφωνική πληροφόρηση και πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emailqueue@ktegovcy.com) για την πρόοδο των αιτημάτων των πολιτών (ολοκληρώθηκε, εκκρεμεί, εγκρίθηκε κτλ) για τις υπηρεσίες για τις οποίες υπάρχει σχετική πληροφόρηση στην ΑΡΙΑΔΝΗ, νοουμένου ότι οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στην ΑΡΙΑΔΝΗ.

Στο παρόν στάδιο, αυτή αφορά στη φοιτητική χορηγία (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού), καθώς και σε χορηγίες/ επιδόματα / βοηθήματα/ συντάξεις κτλ των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Προνοίας και του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες.

Καταγραφή/προώθηση στα αρμόδια Τμήματα ερωτημάτων/ πληροφόρησης μέσω του συστήματος διαχείρισης αιτημάτων (Σύστημα ticketing) του ΚΤΕ, για τα οποία ο Ανάδοχος δεν έχει στη διάθεσή του την απαραίτητη πληροφόρηση.

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί 22009009 και 22054054 οι οποίοι εξυπηρετούσαν τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, αντίστοιχα, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μεταφέρονται στον αριθμό 1434 από όπου θα τυγχάνουν εξυπηρέτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X