ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπ. Παιδείας: Τηρούνται οι δεσμεύσεις απαντά στην ΟΕΛΜΕΚ

«Όλες οι ανάγκες θα καλυφθούν στη βάση της συμφωνίας»

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και η Κυβέρνηση τηρούν τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις τους και καλούν την Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. να πράξει το ίδιο, στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου που διεξάγεται για το καλό του δημόσιου σχολείου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΠ.

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι δεν έχει αθετήσει τις δεσμεύσεις του και υλοποιεί την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2018.
«Όλες οι ανάγκες θα καλυφθούν στη βάση της συμφωνίας, είτε μέσα από νέους διορισμούς είτε μέσα από άλλες εξοικονομήσεις» για παράδειγμα με περιορισμό αποσπάσεων, συμπληρώνει το ΥΠΠ, ενώ προσθέτει ότι στη συμφωνία δεν αναφέρεται συγκεκριμένος αριθμός νέων διορισμών.

Το Υπουργείο Παιδείας λέει ακόμη ότι δεν θα ανασταλεί το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης των Βοηθών Διευθυντών (ΒΔ). «Το πρόβλημα που προέκυψε με ένα μικρό αριθμό ΒΔ στις τελευταίες μετακινήσεις/τοποθετήσεις, θα διευθετηθεί αμέσως. Ως εκ τούτου, όλοι οι ΒΔ θα παρακολουθήσουν απρόσκοπτα το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X