ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει Eιδική Μείωση στα Tέλη Εγγραφής

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Λάρνακα

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών και κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στη δική σας προσωπικότητα.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την ειδική μείωση στα τέλη εγγραφής ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας για εισδοχή σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Οκτωβρίου 2017. Δικαίωμα διεκδίκησης των μειωμένων τελών εγγραφής έχουν άτομα που πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό, οι Λειτουργοί καθώς και οι Φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, θα είναι έτοιμοι να σας δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διαμονής, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Σας περιμένουμε στις 24 Αυγούστου 2017 για να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου UCLan Cyprus στη Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ιστοσελίδα www.uclancyprus.ac.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X