ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος απόψε ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά μέχρι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να παρατηρείται, κυρίως αραιή, σκόνη. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα: θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X