ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Κλείνει κεντρικός δρόμος στη Λευκωσία

Δείτε τις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αναμένεται η αυξημένη τροχαία κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Υπενθυμίζουμε, ότι από σήμερα 17/5, στη Λευκωσία, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση η λεωφόρος Ομήρου.

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι εργασίες για τη δημιουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου θα αρχίσουν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, στις 10π.μ.

Κατά την περίοδο εκτέλεσης των εργασιών η λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την Πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας. Για διευκόλυνση των οδηγών θα εφαρμοστούν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Οι τρεις λωρίδες της λεωφόρου Ομήρου, με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Στασίνου, διαμορφώνονται ως εξής:
• Η αριστερή λωρίδα παραμένει ως έχει, με υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά (προς Πλατεία Σολωμού)
• Ως έχει παραμένει και η δεξιά λωρίδα, με υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά (προς οδό Αναστάσιου Γ. Λεβέντη)
• Η μεσαία λωρίδα που ακολουθούσε ευθεία πορεία προς τη λεωφόρο Στασίνου αλλάζει, με υποχρεωτική προς τα δεξιά πορεία, επίσης προς την οδό Αναστάσιου Γ. Λεβέντη.

Επίσης,

• Η δεξιά και μεσαία λωρίδα της οδού Α. Γ. Λεβέντη παραμένουν ως έχουν, με υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά και κατεύθυνση προς το παλιό ΓΣΠ.
• Η αριστερή λωρίδα της οδού Αναστάσιου Γ. Λεβέντη, η οποία μέχρι σήμερα ακολουθούσε ευθεία πορεία προς τη λεωφόρο Μακαρίου διαμορφώνεται και θα επιτρέπει και τη στροφή προς τα αριστερά, όπου διαμέσου της λεωφόρου Ευαγόρου, τα οχήματα θα κατευθύνονται προς τη λεωφόρο Στασίνου.
• Η πορεία των οχημάτων από τη λεωφόρο Στασίνου προς την λεωφόρο Ευαγόρου δεν επηρεάζεται από τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X