ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Πετούσε» στο highway - Πού σταμάτησε το ραντάρ

Παρέλειψε να σταματήσει και ανακόπηκε λίγο αργότερα

Δύο πρόσωπα που οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα, εντόπισαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού. Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο, έκαναν σήμα σε οδηγό διερχόμενου οχήματος να σταματήσει, αφού κινείτο με ταχύτητα 183ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Διαβάστε επίσης Σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης Ε.Κ από 48χρονο – Μετά τον σάλο… έφεση

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και ανακόπηκε λίγο αργότερα από τα μέλη του ΟΠΟΔ. Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 66χρονο, κάτοικο επαρχίας Λάρνακας, ενώ το όχημα δεν είχε εν ισχύ άδεια κυκλοφορίας από τον Δεκέμβριο, 2017.

Ο 66χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας
στη Λάρνακα, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 18χρονος κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, με ταχύτητα 119ΧΑΩ αντί 50ΧΑΩ.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X