ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από τη Δευτέρα.

Σήμερα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Παραδόθηκε ο Φένεκ αλλά αρνήθηκε να απαντήσει


Απόψε θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Χειροπέδες σε 32χρονο για έγκλημα του 2014


Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αργά το βράδυ, όμως, αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.


Κίνδυνος για μαθητές και εκπαιδευτικούς το Παγκύπριο Γυμνάσιο (Pic)


Αλλάζει ξανά το σκηνικό

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, κατά το διήμερο, για να παραμείνει κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X