ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

25 χιλιάδες ευρώ κλάπηκε από την ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου (Χάρτης)

Η περιγραφή του οχήματος διαφυγής

Δυο άγνωστα πρόσωπα λήστεψαν το πρωί το υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό, αποσπώντας το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ήταν γύρω στις 9 το πρωί, όταν δυο πρόσωπα που φορούσαν κράνη, προσέγγισαν το υποκατάστημα με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και παραβίασαν, με βαριοπούλα, την πλαϊνή είσοδο.

Την ώρα εκείνη στο υποκατάστημα βρίσκονταν 11 πελάτες, οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους έπεσαν στο έδαφος, όπως τους φώναξαν οι ληστές, υπό την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού και πιστολιού.

Οι δυο ληστές απέσπασαν από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα, η οποία εγκαταλείφθηκε 500 μέτρα βορειότερα, ενώ οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με όχημα μάρκας BMW X3, χρώματος μπλε.

"Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το αυτοκίνητο τα οποία χρησιμοποιήθηκαν, είναι κλοπιμαία, καταγγελθέντα στο ΤΑΕ Λεμεσού", είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί στις 2 Φεβρουαρίου 2018 και το αυτοκίνητο στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Τόσο η σκηνή στο υποκατάστημα της τράπεζας όσο και το σημείο όπου εντοπίστηκε η μοτοσυκλέτα, έχουν αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό τεκμηρίων από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα έγινε στόχος ληστών δύο φορές τον περασμένο χρόνο, στις 16 Αυγούστου και στις 8 Σεπτεμβρίου. Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό περί τις 40 χιλιάδες ευρώ.

H πρώτη ενημέρωση:

Ληστεία στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό, σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άτομα, έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα και, υπό την απειλή όπλου, διέπραξαν την ληστεία. Στην συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και διέφυγαν, ωστόσο την εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση. Από το ίδιο σημείο, πήραν αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο ένας εκ των ληστών, που έφερε το όπλο, το όπλισε και φώναξε σε όλους να πέσουν κάτω.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις, που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Να σημειωθεί ότι, τον περασμένο χρόνο, η ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου υπήρξε δύο φορές στόχος ληστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X