ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη βόμβας σε οικία στη Σκαρίνου τα ξημερώματα

Εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη έξω από οικία κατοικία στη Σκαρίνου προκάλεσε υλικές ζημιές τόσο εντός όσο και εκτός της οικίας

Ένα πρόσωπο, 46 χρόνων από χωριό της επαρχίας Λάρνακας συνέλαβε το ΤΑΕ Λάρνακας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από οικία στη Σκαρίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 46χρονου προέκυψε ύστερα αξιολόγηση πληροφοριών αναφορικά με την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος έξω από την κύρια είσοδο της κατοικίας του θηροφύλακα. Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρίνεται από την Αστυνομία, ωστόσο, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Η Αστυνομία εικάζει ότι η τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού σχετίζεται με την εργασία του θηροφύλακα.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 1.20 σήμερα τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από την κύρια είσοδο της κατοικίας του θηροφύλακα χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός των ενοίκων. Ωστόσο, από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο εντός όσο και εκτός της οικίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή και με το πρώτο φως της ημέρας η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X