ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το πρωί, τοπικά στα ορεινά, θα υπάρχει παγετός.


Αυστραλία: Ελληνοκύπριος γιατρός δικάζεται επειδή έσωσε την κόρη του (Pics)


Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως το μεσημέρι. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 49 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X