ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες σήμερα

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που, κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού, νότια και ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά γενικά μέτριοι 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά στα νότια όπως και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα στα ανατολικά και κυρίως στην χερσόνησο της Καρπασίας θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που θα δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και αρχικά, τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού, στα νότια και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά και πιθανό σε περιοχές στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X