ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει από αύριο ο καιρός

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Στην ατµόσφαιρα παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία σταδιακά υποχωρεί. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά στα δυτικά θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Στα υπήνεµα δυνατό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη εκτός από τα νότια όπου τοπικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 21 στα βόρεια, στους 23 στα δυτικά παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια και ορεινά ισχυροί, 5 µποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 30 στα βόρεια, στους 28 στα δυτικά παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα νότια και τα ανατολικά παράλια θα σηµειώσει το Σάββατο πτώση, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X