ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έξαλλος» ο Γενικός Εισαγγελέας με τον ΟΠΑΠ

«Απαράδεκτα τα όποια υπονοούμενα περί μη πλήρους διερεύνησης καταγγελιών»

Οποιαδήποτε υπονοούμενα περί μη πλήρους και / ή αντικειμενικής διερεύνησης καταγγελιών απορρίπτονται ως απαράδεκτα και προσβάλλοντα άμεσα αρχές και θεσμούς, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις σημερινές δηλώσεις εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου.

"Τα οποιαδήποτε υπονοούμενα περί μη πλήρους και / ή αντικειμενικής διερεύνησης καταγγελιών, απορρίπτονται ως απαράδεκτα και προσβάλλοντα άμεσα αρχές και θεσμούς, οι οποίοι θα πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι μακράν από πιέσεις και εκφοβισμούς να επιτελέσουν τα καθήκοντα τα οποία τους έχουν ανατεθεί", ανέφερε ο κ. Κληρίδης.

Υπενθυμίζεται πως όπως αναφέρθηκε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, η ΟΠΑΠ Κύπρου κατήγγειλε στην Αστυνομία, την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Κεντρική Τράπεζα ενέργειες του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, και τρίτου προσώπου, που πιθανόν, όπως αναφέρει, να αποτελούν ποινικά αδικήματα και παραβιάσεις νομοθεσιών για την προστασία προσωπικών δεδομένων, τραπεζικού απορρήτου, αλλά και για πιθανή υποκλοπή και μετάδοση ιδιωτικών επικοινωνιών της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X