ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cobalt Air: Η νέα υπηρεσία από Κύπρο προς Αθήνα που θα σας καταπλήξει

Άνεση και ποιότητα

Την έναρξη της νέας της υπηρεσίας Business Class από Κύπρο προς Αθήνα ανακοίνωσε, σήμερα η Cobalt Air.

Ανακοίνωση της Cobalt Air αναφέρει ότι «θα είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει κάθισμα πλήρους μεγέθους για τη διαδρομή, χρησιμοποιώντας διαρρύθμιση 2 Χ 2 και ένα ευρύχωρο βήμα 102 εκατοστών».

Προσθέτει ότι «οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαμβάνουν τα προνόμια ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης».

Επίσης, «μόλις επιβιβαστούν, οι επιβάτες στην καμπίνα Business Class θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καμπίνας και θα απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και εδἐσματα, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού κοκτέιλ ‘Cobalt Blue’".

Ο CEO της Cobalt, Andrew Madar, δήλωσε επί τούτου ότι «για εμάς, οι θέσεις business class επιβάλλεται να προσφέρουν μεγάλα, άνετα καθίσματα και εξυπηρέτηση που να ταιριάζει στους επιβάτες που τις επιλέγουν».

«Η τακτική του να ονομάσουμε business class ένα άδειο κάθισμα στις οικονομικές θέσεις των αεροσκαφών μας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας και ούτε ταιριάζει στην εταιρεία μας», είπε ο CEO της Cobalt

Η νέα υπηρεσία Business Class της Cobalt Air ξεκινά σήμερα σε όλες τις πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο προς την Αθήνα. Το βασικό αεροσκάφος για όλες τις πτήσεις με υπηρεσίες business class είναι το Airbus A320 156 θέσεων με 12 θέσεις business και 144 οικονομικές θέσεις.

Η Cobalt Air πετά 12 φορές την εβδομάδα από Λάρνακα προς Αθήνα και 3 φορές την εβδομάδα από Πάφο προς Αθήνα. Οι τιμές για την υπηρεσία Business Class της Cobalt ξεκινούν από €150 ανά μονή διαδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση