ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Cobalt σας ταξιδεύει απευθείας στο Χίθροου

Η εταιρεία αναπτύσσει τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με το Λονδίνο

Με καθημερινές πτήσεις από Λάρνακα απευθείας προς το Χίθροου στο Λονδίνο εμπλουτίζει η Cobalt Air το πτητικό της πρόγραμμα.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρείας της Κύπρου, από τις 27 Μαρτίου θα πετά καθημερινά προς το αεροδρόμιο του Χίθροου αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με το Λονδίνο. Πλέον, η Cobalt Air επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου (Χίθροου, Γκάτγουικ και Στάνστετ) μέσω της Λάρνακας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air Andrew Madar, το Χίθροου αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δίκτυο της εταιρείας μας, καθώς εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα τουριστών αλλά και επιχειρηματιών. Αξίζει να αναφέρουμε τόνισε ο κ. Madar, ότι η Cobalt Air είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί και τα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας υπογράμμισε ότι η Cobalt τηρεί τις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό με αναβαθμισμένες, καινοτόμες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της κατέδειξε από την αρχή της λειτουργίας της.

Οι πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Χίθροου θα συμπεριλαμβάνουν και την υπηρεσία Business Class που διαθέτει μεγάλα ειδικά καθίσματα 2×2 τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματικά ταξίδια.

Το νέο δρομολόγιο της εταιρείας από τη Λάρνακα προς το Χίθροου T3 θα πραγματοποιείται καθημερινά στις 12:45 μμ με άφιξη στις 3:45μμ και από το Χίθροου T3 στις 5:20μμ με άφιξη στη Λάρνακα στις 11:50μμ.

Οι πτήσεις προς το Χίθροου θα πραγματοποιούνται με το αεροσκάφος Airbus A320 το οποίο συμπεριλαμβάνει 12 Business Class θέσεις και 144 οικονομικές θέσεις.

Οι τιμές για τις πτήσεις που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται τον Μάρτιο, θα ξεκινούν από €55 ευρώ για μονή διαδρομή. 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της. Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 20 προορισμούς και 12 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος
Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος
Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ
Ιρλανδία: Δουβλίνο
Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη
Δανία: Κοπεγχάγη
Γαλλία: Παρίσι CDG
Ισπανία: Μαδρίτη
Γερμανία: Φρανκφούρτη
Ρωσία: Μόσχα
Ισραήλ: Τελ- Αβίβ
Λίβανος: Βηρυτός
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ HEATHROW S18

CO 326 – Καθημερινά: Λάρνακα (LCA) 12:45 --> Λονδίνο Χίθροου (LHR) 15:45
CO 327 – Καθημερινά: Λονδίνο Χίθροου (LHR) 17:20 --> Λάρνακα(LCA) 23:50

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X