ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MTN Must Fashion: Εντυπωσιακές οι πρόβες για το αποψινό event (Pics, Vid)

Έβελυν Καζαντζόγλου και Σάββας Πούμπουρας οι οικοδεσπότες

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πριν από την μεγάλη γιορτή της μόδας στην Κύπρο, το ΜΤΝ Must Fashion που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην εντυπωσιακή σκηνή που έχει στηθεί για το λαμπερό event θα παρακολουθήσουμε 15 acts από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της Κύπρου και τις πιο in-fashion μπουτίκ, ενώ οι οικοδεσπότες της βραδιάς Έβελυν Καζαντζόγλου και Σάββας Πούμπουρας, θα υποδεχθούν τους παρευρισκόμενους σε ένα γιορτινό και καλοκαιρινό κλίμα.

Η Έλλη Κοκκίνου θα ανοίξει την βραδιά τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες, ενώ οι 48 ώρες θα πλαισιώνουν live με τα τραγούδια τους τα 15 acts. Στην σκηνή θα ανέβει και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα ξεσηκώσει με τον χορό και τα τραγούδια της τους παρευρισκομένους.

Δείτε όσα έγιναν στις πρόβες και μην χάσετε το απόλυτο fashion event της χρονιάς.

To MTN Must Fashion στηρίζουν οι EvianxChiaraFerragni, Folli Follie, Mini, Bombay Sapphire, Shiseido, Kevin.Murphy, Emmi Caffe Latte, Papafilippou, G.A.P. Vassilopoulos, SIDC Payment Services, Premier Club Τράπεζας Κύπρου, Cobalt. Παραγωγή: must magazine.

Πηγή: must.com.cy

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X
X