ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί είναι οι 10 παίκτες του Mundial με το καλύτερο στυλ! (pics)

Ξέρουν να παίζουν μπάλα και εκτός γηπέδου

Ο χώρος του ποδοσφαίρου αποτελεί εδώ και πολύ καιρό πηγή έμπνευσης για καλύτερο στυλ για αρκετό κόσμο. Οι σταρ του ποδοσφαίρου προσφέρουν πολλές ιδέες για ντύσιμο και που καλύτερα θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό από το Μουντιάλ. Επιλέξαμε λοιπόν 10 από τους πιο καλοντυμένους σταρ για να σας δώσουμε ιδέες για να αναβάθμιση του στυλ σας.

Διαλέξαμε 10 σταρ του Μουντιάλ με το καλύτερο στυλ!

Η λίστα ήταν μεγάλη σε αυτόν τον χορό από αστέρες και πολύ δύσκολη. Στην επιλογή λήφθηκε κυρίως υπόψιν το ντύσιμο άλλα και τα κουρέματα ώστε να έχουμε τις καλύτερες ιδέες για look.

1. Gerard Pique

Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια για αυτόν τον παίχτη. Είτε ντύνεται casual ή επίσημα φαίνεται απίστευτα καλοντυμένος. Το κούρεμα του ταιριάζει πολύ με το πρόσωπο του και δεν θα μπορούσε να λείπει από το τοπ 10.

2. Sergio Ramos

O Sergio Ramos τα τελευταία χρόνια φαίνεται και ντύνεται σαν θρύλος. Το επίσημο ντύσιμο του όταν ταξιδεύει είναι ότι πιο στιλάτο και με το σωστό κούρεμα αποτελεί μια καλή ιδέα για όποιον θέλει να του μοιάσει. Τα πιο casual look του δίνουν την απαραίτητη άνεση που χρειάζεται και με την τα σωστά γυαλιά το look του είναι πηγή έμπνευσης.

3. Cristiano Ronaldo

Θες να είσαι ο καλύτερος; Τότε πρέπει να ντύνεσαι και ως ο καλύτερος. Τα κοστούμια που διαλέγει ο Ronaldo είναι πάντα στην μόδα και δεν φοβάται να προκαλέσει ανά καιρούς. Στο casual look επιλέγει πιο αθλητικά στυλ συνήθως κάτι που είναι καλό για όποιον ψάχνει κάτι παρόμοιο.

4. Rurik Gislason

Ένα outsider ως παίχτης της Ισλανδίας άλλα ένα φαβορί για τα πιο ωραία στυλ. Ο Rurik είναι λιγότερο δημοφιλής από τους υπόλοιπους της λίστας άλλα δεν θα μπορούσε να λείπει με αυτό το στυλ και look. Είτε έχει μακρύ μαλλί ή κοντό καταφέρνει πάντα να φαίνεται θεαματικός με τις τελευταίες του εμφανίσεις να είναι τρομερές.

5. Kevin Trapp

Μπορεί να είναι η τρίτη επιλογή από τους τερματοφύλακες της Γερμανίας αλλά η φυσιογνωμία και το στυλ του θυμίζουν νούμερο ένα. Με look που θυμίζει διεθνή μοντέλα και στυλ με πολλά πρόσωπα και ιδέες, δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτός από την δεκάδα. Καλές ιδέες για εντυπωσιακό casual look με τα απολύτως απαραίτητα πάνω του.

6. Olivier Giroud

Ο τύπος ότι και να φορέσει φαίνεται θεαματικός. Σκοράρει όχι μόνο στα γήπεδα με την Γαλλία άλλα και στο στυλ. Οι casual εμφανίσεις του θυμίζουν σκληροτράχηλο χαρακτήρα από ταινία ενώ οι επίσημες είναι πρότυπο για όποιον θέλει να ντυθεί με κοστούμι.

7. Andre Silva

Μόνο 22 ετών άλλα το στυλ του είναι έμπειρου άνδρα ήδη. Τα κουρέματα του ταιριάζουν άπειρα με το πρόσωπο του. Τα casual look του είναι ότι πρέπει για μια βόλτα σε νησί ή για ένα καλό δείπνο πριν νυχτώσει. Ξέρει όμως και να ντυθεί επίσημα με το look με το παπιγιόν να είναι κορυφαίου επιπέδου.

8. James Rodriguez

Πιο νεανικός για την ηλικία του άλλα πολύ στιλάτος, ο James φέρνει άρωμα από Κολομβία και κάπως χαλαρότερα look από πολλούς. Το επίσημο του ντύσιμο και τα κουρέματα του είναι πάντα τις μόδας και αποτελούν καλή επιλογή για όποιον έχει παρόμοιο στυλ. Φέρνει κάτι νεανικό και δεν θα μπορούσε και αυτός να λείπει από την δεκάδα.

9. Yannick Carrasco

Νεανικό look και αυτός, το αστέρι του Βελγίου προσφέρει φοβερές ιδέες για casual και αθλητικό look για οποιονδήποτε θέλει να αναβαθμίσει το καθημερινό του στυλ. Στα ταξίδια και όχι μόνο ξέρει να ντύνεται επίσημα και σε συνδυασμό με τα κουρέματα του μπαίνει άνετα στην δεκάδα.

10. Neymar

Η εισαγωγή για αυτόν τον τρομερό παίχτη είναι περιττή. Το αστέρι της Βραζιλίας είναι και αστέρι στο στυλ, με ένα από τα καλύτερα casual look που έχω δει. Είναι τρομερά καλοντυμένος και χρησιμοποιεί πολύ σωστά όλα τα αξεσουάρ που επιλέγει. Δεν φοβάται να κάνει κάτι διαφορετικό ανά καιρούς όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο σταρ και τα επίσημα ντυσίματα του είναι φοβερά. Για κάποιον που θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα casual και επίσημα look ο Neymar αποτελεί καλή πηγή έμπνευσης.

Πηγή:the-man

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση