ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 Ανδρικά παπούτσια απαραίτητα για το καλοκαίρι!

Δες ποια είναι

Το καλοκαίρι είναι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά και έχουμε ήδη αρχίσει να βγάζουμε τα καλοκαιρινά μας. Δεν είναι όμως μόνο τα ρούχα μας που θα πρέπει να είναι καλοκαιρινά αλλά και τα παπούτσια. Μπορεί να έχεις μάθει να ντύνεσαι σωστά, αλλά τα ανδρικά παπούτσια είναι ένα δύσκολο θέμα. Δε γίνεται να φοράς 1 – 2 ζευγάρια παπούτσια καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μπορεί τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου να μπορείς να φοράς μποτάκια και αθλητικά, προφανώς όμως, δεν γίνεται να φοράς τα ίδια και το καλοκαίρι. Ένα σωστό παπούτσι θα φαίνεται πιο όμορφο αλλά θα σε κάνει να νιώθεις και πιο άνετα. Γι αυτό θα σου δείξω 3 παπούτσια που θα φορεθούν αρκετά φέτος το καλοκαίρι και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα.

3 Καλοκαιρινά παπούτσια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου!

Loafers και driver παπούτσια

Τα κλασσικά driver και loafers παπούτσια είναι κάτι που δε θα φύγει ποτέ από την μόδα. Αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα από τα 2, καλό θα ήταν να αποκτήσεις ένα ζευγάρι. Μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς για να έχεις ένα casual καλοκαιρινό ντύσιμο το οποίο θα ξεχωρίζει.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με shorts, jean παντελόνια ή chinos. Είναι πολύ όμορφα παπούτσια και μπορείς να τα φορέσεις το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο.

Σαγιονάρες ή σανδάλια

Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς σαγιονάρες και σανδάλια. Πως άλλωστε θα μπορέσεις να πας στην παραλία να κάνεις μια βουτιά αν δεν έχεις το κατάλληλο ζευγάρι. Ωστόσο, αν είσαι λάτρης της πισίνας, οι σαγιονάρες δε θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Αν θέλεις ένα ζευγάρι ανοιχτά και άνετα παπούτσια για να μπορείς να περπατάς όπου θέλεις με ευκολία τότε καλό θα ήταν να προτιμήσεις τα σανδάλια.

Αθλητικά παπούτσια

Αν θέλεις τα σαββατοκύριακα ή τις διακοπές σου να είσαι στην κίνηση και σου αρέσει η εξερεύνηση, τότε καλό θα ήταν να προτιμήσεις τα sneakers. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή μπορεί να σου δημιουργήσει πόνο στα πόδια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα να κρατήσεις τα πόδια σου δροσερά όταν ο ήλιος θα είναι εχθρός σου.

Το λευκό χρώμα είναι ένα κλασσικό χρώμα και πολύ όμορφο στα αθλητικά. Το σημαντικό είναι ότι μπορείς να το συνδυάσεις πολύ εύκολα το καλοκαίρι, καθώς σχεδόν όλα μας τα ρούχα είναι ανοιχτόχρωμα και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις σε οποιαδήποτε περίσταση.

Επίσης, είναι εύκολα στο πλύσιμο οπότε αν λερωθούν μπορείς πολύ εύκολα να τα πλύνεις ώστε να τα φορέσεις ξανά και να δείχνουν λες και μόλις τα αγόρασες.

Πηγή: the-man

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X