ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσίαση του βιβλίου του Παύλο Λάμπη «Odd One Out»

Ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να απελευθερωθούν από όλες τις κρίσεις και διακρίσεις

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου του Παύλο Λάμπη «Odd One Out» στο Πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις στην Πάφο.

Τους 200 παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Michelle Nonyelu, Επικεφαλής της Δραματικής Σχολής στο International School of Paphos. Στην εισαγωγή της η Michelle αναφέρθηκε στο βιβλίο του Παύλου Λάμπη που περιγράφει, σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα ένα ευχάριστο, χιουμοριστικό, και πνευματικό «ταξίδι» ζωής του καθενός μας.

Το Odd One Out είναι ένα νέο βιβλίο που ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να απελευθερωθούν από όλες τις κρίσεις και διακρίσεις, και να μάθουν να εκτιμούν την δική τους μοναδικότητα. Στην ομιλία του ο Παύλος Λάμπης περιέλαβε αποσπάσματα από το επιτυχημένο βιβλίο του κάνοντας συνάμα αναφορά στην οικογένεια του που έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην ανατροφή του.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκαν διανομείς βιβλίων, προσωπικότητες, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, η οικογένεια καθώς και φίλοι του συγγραφέα.

Ο Παύλος Λάμπης είναι ένας βραβευμένος σεναριογράφος, συγγραφέας, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Σπούδασε στο Ίδρυμα Τέχνης του Γιοχάνεσμπουργκ (Johannesburg Art Foundation), έχει την έδρα του στην Κύπρο και είναι ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Προϊστάμενος του Δημιουργικού Τμήματος ενός μεγάλου ιδιωτικού οργανισμού.

ΤΟ ODD ONE OUT ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ: (+357) 96 23 99 85 / icon-a@cytanet.com.cy

Lifestyle: Τελευταία Ενημέρωση

X